Bel gerust voor meer informatie

Inkoop & Verkoop Zakelijke markt
Voor meer informatie betreft de inkoop of verkoop van oud ijzer en/of metalen binnen de zakelijke markt, kunt u telefonisch contact opnemen of een email sturen.

Wij beschikken over een eigen kabelshredder
Hierbij wordt de kabel geknipt die in de voorbreker terechtkomt, waarna het wordt geshredderd en er zuiver koper granulaat als eindproduct ontstaat. Wij kopen alle soorten kabel van u op, ook tegen contante betaling.

Particulieren en zelfstandigen
Voor het inkopen/inzamelen van oud ijzer en oude metalen maken wij gebruik van een geijkte weegplateau. Het weegplateau in combinatie met uitleesapparatuur laat door middel van een digitaal scherm het aantal kilogrammen zien.

Analyse
Voor grotere hoeveelheden oud ijzer en oude metalen kunnen wij gebruik maken van een analyseapparaat. Het analyseapparaat meet nauwkeurig de legering, hierdoor krijgt u altijd de juiste waarde van het metaal.

Prijzen
De prijzen van oud ijzer & oude metalen kunnen elk moment veranderen, dit komt doordat de beurs (LME) varieert. Om u de juiste en actuele prijs te geven kunt contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan ons bedrijf.